Tanfolyamok

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Budapesten a  II. kerületben, Nyíregyházán és Miskolcon

A jelentkezés 10.000 ft  befizetésével kerül véglegesítésre a Jobbrajzos Egyesület 68800130-11107486 Tiszántúli Takarékszövetkezetnél vezetett számlájára. Amennyiben akadályoztatás esetén a jelentkező mégsem tud megjelenni a befoglalt időpontban, úgy a soron következő tanfolyamon  igénybe veheti az oktatást. A befizetett díj átruházható, de vissza nem adható. Ha a befoglalt időpontban a tanfolyam valamilyen okból kifolyólag elmarad, úgy a befizetett összeg visszajár vagy egy későbbi alkalomra átírható.

 A jobb agyféltekés rajztanfolyam helye és ideje

Alap tanfolyam -grafit- 4 nap

[table id=2 /]

Színes tanfolyam -kizárólag alap tanfolyamot végzetteknek 4 nap

[table id=3 /]
Nyári tábor gyerekeknek (8-12 éveseknek)

Rajz tábor vagy alkotótábor

[table id=4 /]

A tanfolyamok kis létszámmal is elindulnak,  4 naposak (4 egymást követő nap vagy 2 egymást követő hétvégén 2×2 nap).Minden nap 9:00-kor van kezdés, a csoport haladásától függően 13:00 óra közelében egy  órás ebédidőt tartunk és délután 16:00 óra körül fejezzük be.

A tanfolyamon a rajzfelszerelés a résztvevőknek biztosított, nem kell hozni semmit. Szintén biztosított a folyadék fogyasztás (tea, ásványvíz, cappuccinó…. stb.) ételről gondoskodni kell, de melegítés  megoldható. Nem árt kényelmes ruhában jönni és papucsot hozni.

A gyerek táborok 5 naposak, a jobb agyféltekés rajzolás alapjai gyerekeknek programra  épül, napköziotthonos jelleggel működik. Nem ott alvós! A gyerekek ebédet és uzsonnát kapnak a tábor ideje alatt.  Reggelit nem!! Semmilyen eszközt nem kell hozni.

Az alkotótáborban nem a rajzolásé a főszerep. A gyerekek megismerkednek egy szobrász technikával (paverpol) és viaszképeket készítenek  izgalmas módon. Szintén minden kellék lesz a táborban, semmit nem kell hozni.

A tábor hétfőtől péntekig naponta 8-16 óra között vehető igénybe. Az ezen időn túli gyerekfelügyelet plusz térítési díjért megoldható. Testvér kedvezményre sajnos nincs lehetőség.