Grafit rajzolás

Csak egyszerű grafit ceruzával rajzolunk, az alapokat sajátítjuk el. Az “egész”-ben, ami a szemünk elé tárul, megpróbálunk részleteket észrevenni, úgy mint a széleket, tereket, viszonyokat, fényeket és árnyékokat. Megtanulunk “látni”.

Négy nap alatt, speciális feladatok elvégzése után,szinte észrevétlenül változik meg a szemléletünk és meglátunk apró dolgokat, amik eddig elkerülték a figyelmünket. Feltárul előttünk egy csodálatos világ. Látni fogjuk, hogy az életünk sokkal több lehetőséget tartogat számunkra, mint valaha is gondoltuk.

Volt egy lány az egyik tanfolyamon és teljesen kétségbeesetten mondta a harmadik nap reggelén, megijedt magától, mert nagyon erőteljesen lát mindent. Mondhatni elemzően… nem is meri elmondani…de bárhová néz, mindenben azt keresi és azt bontja részleteire, hogyan tudná lerajzolni…. ugye normális ez? Az utcán rácsodálkozik egy kavicsra és gyönyörködik a fák ágaiban. Otthon pedig a kutyáját tanulmányozza, milyen formák és árnyékok segítenék, hogy papírra vethesse.

This entry was posted on szerda, január 4th, 2012 at 00:34 and is filed under Egyéb. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.